Irina Hriapca, bucătar-şef al Complexului Hotelier Ciric, va reprezenta România la Salonul Internaţional de Gastronomie de la Luxemburg, anunţă infoportal.ro. Evenimentul va avea loc în intervalul 19-25 noiembrie şi vor participa bucătari din 30 de ţări. Cupa Culinară se va desfăşura pe cinci categorii, fiecare echipă avînd sarcina să pregătească mai multe meniuri specifice artei culinare tradiţionale.

Alexandra HolhoşŞtiriCupa Culinara,infoportal.ro,Irina Hriapca,Salonul International de GastronomieIrina Hriapca, bucătar-şef al Complexului Hotelier Ciric, va reprezenta România la Salonul Internaţional de Gastronomie de la Luxemburg, anunţă infoportal.ro. Evenimentul va avea loc în intervalul 19-25 noiembrie şi vor participa bucătari din 30 de ţări. Cupa Culinară se va desfăşura pe cinci categorii, fiecare echipă avînd sarcina să...