Ingrediente:

1kg dovlecei, 300gr orez, 3 cepe, pasta de tomate, putin ulei, marar verde, sare, piper

Preparare:

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu dovleceii curatati de coaja si taiati cubulete. Se pune deasupra si pasta de tomate, se amesteca, apoi se toarna apa. Se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga orezul. Se condimenteaza si se da la cuptor pana se umfla orezul si fierb dovleceii. La final se presoara marar tocat si se serveste cald.

Mădălina BejenariuReţeteOrez,Pilaf
Ingrediente: 1kg dovlecei, 300gr orez, 3 cepe, pasta de tomate, putin ulei, marar verde, sare, piper Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu dovleceii curatati de coaja si taiati cubulete. Se pune deasupra si pasta de tomate, se amesteca, apoi se toarna apa. Se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga...