Deschiderea oficială a Festivalului internaţional ProVino – Vin, Artă, Gastronomie a avut loc pe 3 noiembrie 2011, la Centrul Expoziţional Providenţa din Iaşi. Puteţi vizita ProVino până pe 6 noiembrie inclusiv.

Festivalul găzduit de centrul cultural şi istoric al Moldovei depăşeşte cadrul de expoziţie care aduce în faţa publicului peste 150 de sortimente de vin. ProVino reprezintă un eveniment al Vinului, o Şcoală a Vinului înnobilată de artă şi propune publicului său seri de socializare într-un cadru rafinat, cu muzică bună şi expoziţii de artă, lansări şi degustări de vin, cursuri de introducere în lumea vinului şi show-uri gastronomice live.

Răzvan AvramEvenimenteProvino,VinDeschiderea oficială a Festivalului internaţional ProVino – Vin, Artă, Gastronomie a avut loc pe 3 noiembrie 2011, la Centrul Expoziţional Providenţa din Iaşi. Puteţi vizita ProVino până pe 6 noiembrie inclusiv. Festivalul găzduit de centrul cultural şi istoric al Moldovei depăşeşte cadrul de expoziţie care aduce în faţa publicului peste...