Ingrediente:

500 g piept de pui, un ardei rosu, un ardei galben, un ardei verde, trei cepe, un pahar de vin alb sec, o lingura de otet alb, trei ramuri de maghiran, ulei de masline, piper verde, sare.

Preparare

Se curata ardeii si se taie cuburi. Pieptul de pui se spala si se taie in cuburi mari. Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei de masline apoi se adauga pieptul de pui, si ceapa si se gatesc la foc mare 5 minute.

Se peste carne si ceapa ardeii, se adauga piper, sare si vin albsi se lasa la foc mic pana cand se evapora vinul partial, apoi se acopera si se mai lasa 15 minute. Cand este gata, se presara piper si otet peste carnea de pui iar peste restul ingredientelor se adauga maghiran si mult piper verde. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,Legume,Orez,PuiIngrediente: 500 g piept de pui, un ardei rosu, un ardei galben, un ardei verde, trei cepe, un pahar de vin alb sec, o lingura de otet alb, trei ramuri de maghiran, ulei de masline, piper verde, sare. Preparare Se curata ardeii si se taie cuburi. Pieptul de pui se spala si...