Ingrediente:

25 midii, un pahar vin, o ceapă, un morcov, doi cartofi, doi castraveţi, doua linguri maioneză, sare, piper boabe şi măcinat, trei căţei de usturoi, lămîie.

Preparare:

Se pun midiile la fiert în apă cu vin, ceapa tocată, morcov tăiat cubuleţe, sare şi piper boabe. Se continuă fierberea pînă cînd midiile încep să se deschidă. Se păstrează doar midiile, li se scoate carnea şi se taie mărunt. Cartofii fierţi se taie cubuleţe şi se amestecă împreună cu castraveţii decojiţi tăiaţi cubuleţe. Se adaugă midiile, maioneza, usturoiul pisat şi se omogenizează. Se sărează şi se piperează, după gust.

Sursa: Madone.ro

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,midii,VinIngrediente: 25 midii, un pahar vin, o ceapă, un morcov, doi cartofi, doi castraveţi, doua linguri maioneză, sare, piper boabe şi măcinat, trei căţei de usturoi, lămîie. Preparare: Se pun midiile la fiert în apă cu vin, ceapa tocată, morcov tăiat cubuleţe, sare şi piper boabe. Se continuă fierberea pînă cînd midiile...