Singurul târg săptămânal de produse tradiţionale, ecologice şi naturale continuă weekendul acesta, între 8 şi 10 octombrie, cu a XIX-a ediţie, conform unui comunicat de presă. Locul de desfăşurare, ca şi până acum, rămâne Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice din Capitală, iar oferta produselor se îmbogăţeşte cu noi preparate.

Oltenia, Muntenia sau Bucovina vor fi reprezentate la această ediţie de diferite sortimente de zacuscă, de la cea realizată cu ciuperci (ghebe, bureţi sau hribi) până la variantele cu fasole boboloane, morcov, sau clasica zacuscă cu vinete. Producători din Maramureş vor servi vizitatorilor piure de castane, iar reprezentanţii din zona Bran vor participa cu mai multe sortimente de brânză şi pastramă proaspată. Nu vor lipsi din peisaj nici dulciurile tradiţionale şi băuturile specifice, vinul şi pălinca.

Târgul este deschis între orele 9.00 -18.00, de vineri până duminică, iar intrarea vizitatorilor este liberă.

Cristina StănescuEvenimentebrad,bran,Branzeturi,ecologice,palinca,pastrama,produse,saptamanal,targ,traditionale,Vin,zacusa
Singurul târg săptămânal de produse tradiţionale, ecologice şi naturale continuă weekendul acesta, între 8 şi 10 octombrie, cu a XIX-a ediţie, conform unui comunicat de presă. Locul de desfăşurare, ca şi până acum, rămâne Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice din Capitală, iar oferta produselor se îmbogăţeşte cu noi...