Ingrediente

300 ml sos de rosii, 300 gr paste cannelloni, cateva felii de sunca, 500 gr ricotta, 25 gr unt, 1 galbenus de ou, 4 linguri patrunjel tocat, 5 linguri de parmezan, sare, piper

Preparare
Pastele cannelloni se fierb in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie sunca si se amesteca intr-un castron cu galbenusul de ou, patrunjelul, ricotta, parmezanul, si se condimenteaza.

Se monteaza amestecul in foile de cannelloni, se asaza apoi rulourile intr-un vas si se toarna sos de rosii deasupra. Se rade parmezan peste cannelloni si se da tava in cuptor pentru 20 minute.

Mădălina BejenariuReţetecannelloni,culinar,gastronomie,PasteIngrediente 300 ml sos de rosii, 300 gr paste cannelloni, cateva felii de sunca, 500 gr ricotta, 25 gr unt, 1 galbenus de ou, 4 linguri patrunjel tocat, 5 linguri de parmezan, sare, piper Preparare Pastele cannelloni se fierb in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie sunca...