Ingrediente

400 gr carne de vita sau muschi file, 100 gr rucola, sucul de la 2 lamai, piper proaspat macinat, 100 ml ulei de masline, sare, 100 gr parmezan

Preparare

Se pregateste un dressing din sucul de lamaie peste care se adauga ulei si se amesteca bine cu ajutorul unei furculite. Dressingul se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Odata ce carnea de vita a fost taiata felii subtiri, se va pune pe tava de pe care va fi servita.

Pe farfuriile de servire se presara dressing, cateva frunze de rucola, si parmezan ras. Daca preferati, puteti aroma si carneacu dressing-ul preparat, apoi o puteti lasa la macerat timp de 10minute in frigider.

Dupa ce trece timpul de marinare, se scoate carnea din frigider, se adauga rucola si parmezanul ras si se serveste. Se poate adauga suplimentar dressing, parmezan, sau rucola, dupa gustul fiecaruia.

Mădălina BejenariuReţetecarpaccio,gastronomieIngrediente 400 gr carne de vita sau muschi file, 100 gr rucola, sucul de la 2 lamai, piper proaspat macinat, 100 ml ulei de masline, sare, 100 gr parmezan Preparare Se pregateste un dressing din sucul de lamaie peste care se adauga ulei si se amesteca bine cu ajutorul unei furculite. Dressingul...