Portalul Vinul.Ro şi-a propus să premieze pe cei ce ştiu să îşi facă din fiecare moment un episod premium. Astfel, blogul gastronomic al publicaţiei online Vinul.Ro îi răsplăteşte pe cei ce fac din masă un ritual savuros şi din gătit o artă culinară.

Dacă ai o reţetă cu care te mândreşti, n-o ţine pentru tine! Trimite-o la Culinar.vinul.ro şi apoi trimite linkul tuturor prietenilor tăi, ca să te voteze! Rețeta care acumulează cel mai mare număr de voturi săptămânal va fi premiată cu o cutie de vin tocmai bun de degustat cu prietenii. Tot săptămânal, una dintre rețete este selectată pentru a fi trimisă abonaților la newsletterul Vinul.Ro, astfel încât mii de alți cititori pasionați de gusturi bune o vor putea încerca, la rândul lor. De asemenea, lunar, va fi selectată o reţetă şi pentru ediţia tipărită a revistei Vinul.Ro.

Reţetele vor fi publicate pe blog,  iar cea mai votată reţeta va câştiga, săptămânal, un bax de vin. 6 sticle de Beciul Domnesc aşteaptă să fie ale tale săptămânal, deocamdată.

Premiile trebuie să fie ridicate personal de la sediul Vinul.Ro din Str Ienachiţă Văcărescu Nr 12, Ap 4, Bucureşti (în zilele lucrătoare, între orele 10.30 şi 17.00, cu un telefon înainte, la numărul: 0372.783.058)

În curând, multe alte premii şi surprize pentru comunitatea de bucătari amatori sau profesionişti Culinar.Vinul.Ro.

Cristina StănescuŞtiricompetitie,concurs,culinar,gastronomie,premii,premiu,reteta,VinPortalul Vinul.Ro şi-a propus să premieze pe cei ce ştiu să îşi facă din fiecare moment un episod premium. Astfel, blogul gastronomic al publicaţiei online Vinul.Ro îi răsplăteşte pe cei ce fac din masă un ritual savuros şi din gătit o artă culinară. Dacă ai o reţetă cu care te...