Ingrediente

40 gr migdale, 160 gr alune, 400 ml lapte, 60 gr lapte praf, 40 gr miere de albine, 170 gr ciocolata amaruie maruntita, 140 gr ciocolata cu lapte, maruntita, putina sare

Preparare

Se prajesc alunele timp de 10-15 minute, pana cand devin usor maronii. Intre timp, intr-o oala mica se incalzeste laptele, impreuna cu laptele praf, mierea de albine si un strop de sare, amestecand ocazional. Cand ingredientele incep sa fiarba, se iau de pe foc.

Ciocolata amaruie cat si cea cu lapte,se topesc intr-un bol in bain-marine, amestecand pana se omogenizeaza.

Intr-un blender se adauga alunele si migdalele pentru a fi maruntite. Se adauga apoi ciocolata topita, continuand amestecarea, apoi se adauga laptele fiert anterior si se continua mixarea tuturor ingredientelor.

Odata ce compozitia a capatat consistenta necesara, se transfera in borcan si se lasa la frigider cateva ore.

Mădălina BejenariuReţeteciocolata,DulciuriIngrediente 40 gr migdale, 160 gr alune, 400 ml lapte, 60 gr lapte praf, 40 gr miere de albine, 170 gr ciocolata amaruie maruntita, 140 gr ciocolata cu lapte, maruntita, putina sare Preparare Se prajesc alunele timp de 10-15 minute, pana cand devin usor maronii. Intre timp, intr-o oala mica se incalzeste...