ghidul-vinul-roPentru a veni in ajutorul clientilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in domeniul vinurilor, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu, oameni care nu de putine ori au cazut in plasa campaniilor de marketing ori s-au lasat furati/inselati de etichetele colorate, stralucitoare, ce servesc adesea drept camuflaj pentru vinurile proaste, Vinul.Ro a lansat cartea “Ghidul Vinul.Ro – Cum sa cumperi vinuri fara sa-ti iei plasa”.

Aceasta carte este un instrument informativ care contine repere clare, informatii relevante si judecati critice impartiale despre vinuri românesti si straine ce pot fi gasite pe rafturile magazinelor.

Editorii Vinul.Ro au facut toata “munca de jos”, astfel incât, având acest instrument la indemâna, cititorii lui vor fi mai feriti de riscul de a da bani buni pe un produs prost. “Ghidul Vinul.Ro” contine peste 400 de judecati critice asupra vinurilor si distilatelor din vin ce pot fi intâlnite in magazine si retele de retail. Degustarile au fost facute in conditii corespunzatoare, in locuri cu luminozitate si temperatura controlata, precum si cu un serviciu pe masura: pahare de degustare standard si monitorizarea temperaturii vinurilor. Majoritatea produselor prezentate in “Ghid” au fost cumparate direct de pe rafturile magazinelor. Asadar, au fost supuse procesului degustarii produsele pe care clientul obisnuit, le gaseste in comert.

“Ghidul” este impartit in doua sectiuni: vinuri autohtone (albe, rosii, rose si spumante) si vinuri straine, impartite la rândul lor in functie de tara de provenienta. Fiecare vin in parte este insotit de fotografia sticlei, informatii despre producator, pretul de retail, precum si notele de degustare si punctajele acordate de catre editorii Vinul.Ro. In capitol introductiv al cartii sunt prezentate etapele unei degustari pe intelesul tuturor (cu exemple de defecte), interpretarea culorilor unui vin, aspect etc.

Un alt capitol important al “Ghidului” este cel despre prezentarea accesoriilor legate de vin (pahare, tirbusoane, decantoare, sisteme de pastrare etc).

“Ghidul Vinul.Ro” a fost tiparit fullcolor in conditii grafice deosebite (brosata, coperti groase) si va putea fi gasit, in magazinele specializate de vin din Bucuresti si din tara (in Iasi la magazinul Good Point). Pentru comenzi de carte prin internet aveti la dispozitie adresa de e-mail: gina@vinul.ro.

“Ghidul Vinul.ro” contine peste 400 de vinuri degustate  din 12 tari + România, 208 pagini cuprinzând repere clare, informatii relevante si judecati critice impartiale. Poate fi comandat cu plata ramburs la pretul de 29 de lei/exemplar + taxe postale.

Răzvan AvramVinuriProducători,Vin,ViticulturăPentru a veni in ajutorul clientilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in domeniul vinurilor, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu, oameni care nu de putine ori au cazut in plasa campaniilor de marketing ori s-au lasat furati/inselati de etichetele colorate, stralucitoare, ce servesc adesea drept camuflaj pentru...