Leonard CohenCu ocazia celui de-al doilea concert din România, spectatorii şi invitaţii cu bilete VIP, cât şi echipa lui Leonard Cohen (foto), vor fi întâmpinaţi la Stadionul Tineretului, Iolanda Balaş Soter, la fel ca anul trecut, cu un vin dedicat: 480 de sticle de Menestrel, un Merlot produs la Ceptura, Dealu Mare de către crama Rotenberg.

„Geniul poeziei lui Cohen mi-a fost aproape de suflet întreaga viaţă şi sunt onorat să pot întoarce măcar un pic din plăcerea pe care mi-a dăruit-o. Anul trecut am produs o ediţie limitată ne-comercială, de 480 de sticle cu etichete personalizate, cu ocazia primei sale veniri în România. Vinul de atunci a primit între timp şi un nume, Menestrel, brand sub care va fi disponibil foarte curând şi în retail. Este un vin făcut din suflet, exclusiv manual, după tradiţia marilor vinuri“, a explicat Mihail Rotenberg, proprietarul Cramei Rotenberg, într-un comunicat de presă.

Marius CristianŞtiriConcert,Leonard Cohen,Menestrel,Merlot,Rotenberg,VinCu ocazia celui de-al doilea concert din România, spectatorii şi invitaţii cu bilete VIP, cât şi echipa lui Leonard Cohen (foto), vor fi întâmpinaţi la Stadionul Tineretului, Iolanda Balaş Soter, la fel ca anul trecut, cu un vin dedicat: 480 de sticle de Menestrel, un Merlot produs la...