Ingrediente

3 oua, 150 gr faina, 150 ml ulei de masline, o lingurita praf de copt, 2 lingurite pline cu parmezan ras, 200 gr radicchio, o ceapa mare, sare si piper.

Preparare

Raddichio se spala bine, se scurge apoi se taie fasii. Separat, se pun cateva linguri de ulei de masline la incins, se toaca marunt o ceapa si se gateste in uleiul incins impreuna cu fasiile de raddichio. Cand sunt bine gatite, se adauga sare si piper apoi se opreste focul.

Intre timp, se bat ouale cu parmezan, apoi se adauga faina si praful de copt, apoi raddicchio, ulei de masline, un praf de sare si piper cat mai mult. Se amesteca pana cand amestecul este omogen, apoi se lasa la frigider pentru cel putin o ora.

Dupa ce a stat la frigider compozitia, se incalzeste cuptorul. Intre timp, se pune compozitie in formele speciale pentru copt si se lasa in cuptor intre 4 si 8 minute in functie de tipul cuptorului. Cand sunt suficient coapte se scot briosele din cuptor, se scot apoi din forme, si se servesc calde.

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,gastronomieIngrediente 3 oua, 150 gr faina, 150 ml ulei de masline, o lingurita praf de copt, 2 lingurite pline cu parmezan ras, 200 gr radicchio, o ceapa mare, sare si piper. Preparare Raddichio se spala bine, se scurge apoi se taie fasii. Separat, se pun cateva linguri de ulei de masline la...