Ingrediente:

1kg carne de pui, 3-4 gutui, 3linguri unt, 2linguri zahar, 1/2pahar vin alb, o ceapa, o lingura bulion, sare

Preparare:

Se spala si se portioneaza carnea de pui. Se toaca ceapa, si se pune impreuna cu carnea de pui in untul fierbinte. Se acopera vasul si se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand.

Dupa cateva minute, se toarna apa(preferabil calda), atat cat sa acopere carnea, si se lasa la fiert, la foc mic.Dupa 30 de minute se adauga sarea si zaharul ars (care se pregateste stins cu 3 linguri de apa).

Gutuile se curata de coaja, se taie felii, se rumenesc in unt si se pun peste carne. Cand totul este fiert, se adauga bulionul si vinul, se mai lasa pe foc 5 minute, apoi se da la cuptor pentru 10 minute.

Mădălina BejenariuReţeteGutui,PuiIngrediente: 1kg carne de pui, 3-4 gutui, 3linguri unt, 2linguri zahar, 1/2pahar vin alb, o ceapa, o lingura bulion, sare Preparare: Se spala si se portioneaza carnea de pui. Se toaca ceapa, si se pune impreuna cu carnea de pui in untul fierbinte. Se acopera vasul si se lasa la foc mic,...