Ingrediente

25 g unt, 160 g lapte condensat, 300 g ciocolata neagra fulgi, 2 linguri lichior de portocale, 35 g alune, 65 g nuci prajite, 3 linguri de migdale rase, 4 caise confiate tocate, 2 smochine confiate tocate

Preparare

Se captuseste cu folie de aluminiu o tava dreptunghiulara. Intr-o cratita se amesteca untul, laptele condensat, fulgii de ciocolata neagra si lichiorul de portocale. Se amesteca incontinu pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate. Se adauga in crema alune,nuci si migdale maruntite si fructe confiate marunt tocate.

Se amesteca bine si se toarna compozitia in vasul in care s-a pus folia de aluminiu, pe toata suprafata vasului. Se da apoi vasul la frigider pentru a se intari, lasandu-se cel putin 2 ore.

Cand este gata se rastoarna pe un platou, se indeparteaza folia si se taie felii subtiri.

Mădălina BejenariuReţetealune,ciocolata,Dulciuri,gastronomie,Nuci,nugaIngrediente 25 g unt, 160 g lapte condensat, 300 g ciocolata neagra fulgi, 2 linguri lichior de portocale, 35 g alune, 65 g nuci prajite, 3 linguri de migdale rase, 4 caise confiate tocate, 2 smochine confiate tocate Preparare Se captuseste cu folie de aluminiu o tava dreptunghiulara. Intr-o cratita se amesteca...