OSHO, măcelăria superpremium – în Bucureşti
Începutul lunii septembrie a adus în peisajul magazinelor de lux din Bucureşti prima măcelărie-restaurant din țară, OSHO (abreviere de la numele macelarilor fondatori, Oscar, Sam, Harry si Oliver), un concept cu tradiţie în comerţul internaţional cu specialităţi din carne, apărut la începutul anilor 1900, în Chicago.
Situată în Bulevardul Primăverii, măcelăria OSHO oferă clienților săi pe lângă specialități din carne ce pot fi preparate acasă și posibilitatea servirii acestora în propriul restaurant. Din portofoliul noii locații nu lipsesc specialitățile din vită Angus, produsele din carne maturată, celebrele fripturi T-bone, New York și osso bucco, burgerii de vită, cotletele de berbecuţ, antricoatele și salamurile uscate. De asemenea, în meniul OSHO mai pot fi găsite brânzeturi maturate, beri speciale din Germania și Olanda și vinuri premium.
Un aspect interesant legat de OSHO este provenienţa materiei prime, toate produsele din carne provenind din animale crescute în fermele proprii din România, hrănite în mod controlat cu mâncare specială şi porumb, lucru ce asigură o calitate superioară.
Un prânz business format din două feluri de mâncare costă 18 lei, iar o friptură T-bone, cu cu salată şi pâine ajunge la 75 lei. Pentru ocazii speciale, petreceri în aer liber și BBQ, clienții OSHO pot angaja echipa de bucătari ai localului, în cost intrând atât materia primă, cât și instrumentarul necesar pentru gătit şi servire.
Adresa:
Bulevardul Primaveri nr 19-21, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021.568.30.31/32
Email: office@osho-restaurant.ro
www.osho-restaurant.ro
https://bonchef.ro/osho-macelaria-superpremium-in-bucuresti/2250/Recenziibabrbeque,BBQ,carne,deschidere,joi,macelarie,maturata,New York,osho,primaverii,rib eye,steak,t-boneÎnceputul lunii septembrie a adus în peisajul magazinelor de lux din Bucureşti prima măcelărie-restaurant din țară, OSHO (abreviere de la numele macelarilor fondatori, Oscar, Sam, Harry si Oliver), un concept cu tradiţie în comerţul internaţional cu specialităţi din carne, apărut la începutul anilor 1900, în Chicago. Situată în Bulevardul Primăverii,...Cristina StănescuCristina Stănescucristinamariastanescu@yahoo.comContributorBonChef.ro | Arta mesei
buna ziua!
felicitari pentru pranzul minunat de ieri 31.10.2010.
locatie superba,ospatari politicosi si pregatiti,iar carnea excelenta!!!!
Numai bine va doresc!
am fost si eu la acest renumit OSHO si am dat pe doua fripturi de vita maturate,cu brocoli,aproape 400 ron,deja mi- se pare extraordinar de mult,si sincera sa fiu in afara de carne,restul nu este cine stie ce
Ridicolul la maximum.
Cel mai ridicol restaurant vazut in ultimii ani prin lume.
Restaurantul care nu’i decat un “Steak House” propune o lista de vinuri excelente ,des grands crus atat italiene cat si(mai ales) franceze dar cu preturi excesive,dar care nu se marita deloc cu meniul (limite d’ailleurs) propus.
Este ca si cum ai arunca orzul pe gaste.
Este rusinos ca ownerul n’a gasit vinuri romanesti vrednice de a fi pe lista, vinuri rosii robuste care merg bine cu carnurile propuse.
Dar totul arata un proprietar lipsit de gust si (mai ales) de bun simt si de cultura gastronomica pt a propune ceva decent si bine asortat.
Dictonul “il pete au dessus de son cul” ( he’s farting above his ass) i se potriveste de minune.
Oameni buni si de caracter, ascultati aici: STAY AWAY. Este la fel de ridicol ca un Mc Donald care’ti propune un Hamburger si Don Perignon.Ridicolul la maximum.
As recomanda patronului, daca stie sa citeasca, sa mearga pe site-ul unui restaurant de clasa francez “La tour d’argent” sau mai jos (dar sus pe colinele Suresne-ului) “Les Jardins de Camille” pt a vedea cu ce preparate fine se marita un grand cru.
for brainstorm
,…..i am really sorry you feel that way ,,,,,, in a way,,, its better that you are the only one who knows everything and all the wines ,suggested restaurants might be good for you ,they do the way they believe
if you have personal problem with the owner you must clear it up with him.
mybe you are not the client profile they want to serve ,,see it this way ….and stay away ,,,dont get upset
for the wines they serve ,
all the best
smile
un restaurant facut de infractori unde vin multi prea multi dubiosi… mai vezi si cate-o fatza civilizata, dar se pierde in marea de cefe groase…
cine vrea bucatarie americana excelenta si nu fast-food ca la Osho, sa mearga la Marriott, la JW STEAKHOUSE!
Este un restaurant excelent si se potriveste nevoilor mele. Un restaurant cu o servire ireprosabila, mancare foarte buna (sunt o gurmanda:)) si acelasi timp rapid. Tip fast food?? ce spuneti, daca esti servit rapid si nu iti pierzi timpul pana vine mancarea intr-un restaurant il catalogati fast food?!
Da pentru cei care vreti sa mancati, pt cei care mergeti la un restaurant nu doar pt leisure dar si pt. mancare, OSHO te serveste rapid.
Atmosfera este foarte placuta, fara fitze, oameni care vin sa manance bine, repede si sa discute relaxat si de ce nu sa bea un pahar de vin bun.
E tare ca dintre toti oamenii cu obrazul subtire, chipurile, care isi dau cu parerea despre localul asta cu pretentii, unul singur a reusit sa scrie un comentariu care sa nu contina nicio greseala de scriere sau de logica. Dar cred ca face parte din sarmul nostru romanesc. Pofta buna! Macar stomacul sa munceasca daca altele, nu.
Am fost de doua ori in aceasta locatie. Prima data am dat 90de lei pe un platou cu diverse aperitive. A meritat dar mare lucru nu-i sa pui niste aperitive pe un platou. M-am intors azi si am cerut o salata cu roast beef. Asa scria pe menu dar produsul era din alt film. Ospatarul mi-a zis ca salata cu roast beef ei o fac cu “bacon de vita”! M-am uitat in menu sa vad daca nu au si cidru de prune dar nu aveau :)! 30 de lei o salata banala cu trei fire de parmezan si 4-5 bucatele de speck prajit. E un mare asa NU!