Şarmul spiritului de echipă
La restaurantul Charme din centrul istoric, ecuaţia culinară se traduce prin munca în echipă. Vio şi Augustin au ţinut morţis să punctăm acest aspect. “La noi totul se face în echipă. Suntem 7 jos (în bucătărie), 3 fete şi 4 băieţi, fiecare cu treaba lui. Unul face salatele, altul pastele, şi tot aşa”. Prietenoşi şi sociabili, cei doi îşi petrec cel mai mult timp în bucătărie şi îşi iau treaba în serios, făcând totul să pară o joacă.
Augustin are o experienţă de mai bine de 15 ani în domeniu şi ceva premii la activ, printre care o menţiune la capitolul creativitate în cadrul Best Chef 2003. Practicant de sporturi extreme, se dă cu placa pe zapada şi pe apă, pescuieşte şi apreciaza gustul rozmarinului şi al usturoiului. Spiritul ludic din bucătăria Charme, Vio îşi conduce zilnic motocicleta mov până la restaurant. În plus, îi place muzica – care de altfel întreţine atmosfera plină de viaţă din bucătăria lor. Atât Augustin cât şi Vio sunt adepţii amestecului (elaborat) de influenţe din diverse culturi culinare şi nu sunt de acord cu modificarea reţetelor la sugestia sau cererea clienţilor.
https://bonchef.ro/sarmul-spiritului-de-echipa/3149/Interviuriaugustin,centru vechi,charme,Restaurant,vioLa restaurantul Charme din centrul istoric, ecuaţia culinară se traduce prin munca în echipă. Vio şi Augustin au ţinut morţis să punctăm acest aspect. “La noi totul se face în echipă. Suntem 7 jos (în bucătărie), 3 fete şi 4 băieţi, fiecare cu treaba lui. Unul face salatele, altul...Cristina StănescuCristina Stănescucristinamariastanescu@yahoo.comContributorBonChef.ro | Arta mesei