Suc de pepene galben
Ingrediente:
1/2 kg miez de pepene galben, sucul unei lamai, rom alb, 1 pahar suc de portocale, 250gr zahar, 0.5l sifon sau apa minerala.
Preparare:
Se da prin blender miezul de pepene galben, se adauga peste el sucul unei lamai si se mixeaza in continuare. Separat, se face un sirop din 1/2l apa si 250gr zahar. Se toarna siropul peste amestecul din blender, se adauga sucul de portocale si o lingura de rom alb. Se mixeaza si se pune totul la frigider. Se serveste cu sifon sau apa minerala, si cuburi de gheata.
https://bonchef.ro/suc-de-pepene-galben/1756/MozaicCocktail,suc de pepene galbenIngrediente: 1/2 kg miez de pepene galben, sucul unei lamai, rom alb, 1 pahar suc de portocale, 250gr zahar, 0.5l sifon sau apa minerala. Preparare: Se da prin blender miezul de pepene galben, se adauga peste el sucul unei lamai si se mixeaza in continuare. Separat, se face un sirop din 1/2l...Mădălina BejenariuMădălina Bejenariubmada17@gmail.comContributorBonChef.ro | Arta mesei
bai costachel,mai modifica si tu unitatile de masura inainte de a da copy paste; altfel risca omul , sa puna sa puna o vadra de rom si apoi sa o ia razna!
Ca sa te parafrazez, bai, marito, esti mata asa draguta sa te uiti mai bine la cine semneaza textul inainte de a ma injura pe mine? Sau ti-ai turnat deja vadra de rom? 🙂