Compania care produce magiunul natural de fructe Topoloveni – societatea comercială Sonimpex Serv Com – a primit, luni seara, titlul de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regale a României, pentru trei ani, în cadrul unei ceremonii, desfăşurate în Sala Regilor a Palatului Elisabeta.

Prin impunerea unor standarde înalte de calitate pe care şi Casa Regală le impune furnizorilor săi, magiunul natural de fructe Topoloveni se află de mai bine de un an pe masa majestăţilor lor.

Magiunul natural de fructe Topoloveni este produs după o reţetă păstrată încă din 1914, munca şi dăruirea producătorilor fiind răsplătită prin listarea în baza de date a Comisiei Europene în vederea obţinerii indicaţiei geografice protejate (IGP) şi devenind primul produs românesc care primeşte o astfel de recunoaştere.

Diploma care atestă calitatea de Furnizor al Casei Regale a fost înmânată la ceremonie de Principesa Margareta, care a fost însoţită de Principele Radu.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială.

AGERPRES (Daniel Popescu)

Răzvan AvramŞtiriBio,Ecologie,Fructe,ProducătoriCompania care produce magiunul natural de fructe Topoloveni - societatea comercială Sonimpex Serv Com - a primit, luni seara, titlul de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regale a României, pentru trei ani, în cadrul unei ceremonii, desfăşurate în Sala Regilor a Palatului Elisabeta. Prin impunerea unor standarde înalte de calitate...