Ingrediente:

8 ciuperci mari champignon, 1 ceapa medie (de preferat rosie – este mai dulce), 5-6 linguri suc de rosii, 1 cescuta apa, patrunjel, sare, piper, boia iute (optional)

Preparare:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura sau doua de ulei. Dupa ce devine transparenta adaugam sucul de rosii, ciupercile curatate, spalate si taiate feliute destul de subtiri si o cescuta  de apa. Acoperim cu capac si lasam la foc mic, sa scada si sa se patrunda ciupercutele (daca scade apa mai adaugati cate putina ca sa nu se prinda ciupercile). Spre sfarsit potrivim de sare, piper, putina boia, adaugam patrunjelul tocat marunt si servim alaturi de mamaliguta fierbinte.

Sursa: Blog Laura Adamache

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,Ciuperci,PostIngrediente: 8 ciuperci mari champignon, 1 ceapa medie (de preferat rosie - este mai dulce), 5-6 linguri suc de rosii, 1 cescuta apa, patrunjel, sare, piper, boia iute (optional) Preparare: Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura sau doua de ulei. Dupa ce devine transparenta adaugam sucul de rosii,...