conserve tulceaPoate că unii dintre dumneavoastră mai ţin minte că, prin ’88-’89, conservele tulcene de peşte rămăseseră unul dintre puţinele produse comestibile care mai puteau fi întâlnite pe rafturile alimentarelor. La 20 de ani distanţă însă, activitatea febrila din imagine a rămas o amintire, fiindcă fosta Întreprindere de Indus­trializare a Peştelui din Tulcea (rebotezată în decembrie 1990 Tulco S.A.), este la un pas de dizolvare. Aşa a hotărât Consiliul de Administraţie, după ce, în ultimii trei ani, societatea a mers din rău în mai rău, iar de anul trecut producţia a fost stopată.

De anul trecut, Tulco trăieşte din închirierea şi subînchirierea de spaţii pentru depozitare. Producţia a fost oprită, iar obiectul principal de activitate a devenit închirierea de bunuri imobiliare proprii. Cât despre cauzele care au dus la această situaţie, le găsiţi, pe larg, aici.

Marius CristianŞtiriConserve,Faliment,Peste,Producători,TulceaPoate că unii dintre dumneavoastră mai ţin minte că, prin '88-'89, conservele tulcene de peşte rămăseseră unul dintre puţinele produse comestibile care mai puteau fi întâlnite pe rafturile alimentarelor. La 20 de ani distanţă însă, activitatea febrila din imagine a rămas o amintire, fiindcă fosta Întreprindere de Indus­trializare a...