Probabil că şi dumneavoastră făceaţi ca mine, adică tăiaţi pepenele galben în jumătate, eliminaţi sâmburii cu ajutorul unei linguri, apoi tăiaţi jumătăţile în felii, pe care apoi le curăţaţi de coajă şi vă era ciudă la sfârşit că se pierdea cam mult din miezul parfumat al cantalupului. Ei bine, filmuleţul care urmează vă prezintă o altă tehnică, mai puţin cunoscută, altminteri asemănătoare cu cea de curaţat ananas, mango şi chiar portocale, atunci când urmează să intre în salate sau alte mâncăruri unde pieliţa lor ar fi deranjantă. Încercaţi!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCE93j7qGfg[/youtube]

Marius CristianMozaicPepene galben,Sfaturi,Tehnici,VideoProbabil că şi dumneavoastră făceaţi ca mine, adică tăiaţi pepenele galben în jumătate, eliminaţi sâmburii cu ajutorul unei linguri, apoi tăiaţi jumătăţile în felii, pe care apoi le curăţaţi de coajă şi vă era ciudă la sfârşit că se pierdea cam mult din miezul parfumat al cantalupului. Ei bine,...