Cum să tai mărunt o ceapă
Ziceţi că ştiţi? Ei, probabil că da, însă nu cred că filmuleţul de mai jos o să vă strice la ceva. Fiindcă întotdeauna e interesant să vedem cum procedează profesioniştii (în cazul de faţă, Marc Bauer, Master Chef la French Culinary Institute) şi, spre deosebire de show-urile TV, unde se lucrează atât de repede încât nu mai apuci să vezi mare lucru, „profesorul“ nostru lucrează aici cu încetinitorul, tocmai pentru a observa toate detaliile. Aşa că, chiar dacă nu ştiţi engleza, tot vă veţi alege cu ceva util. Măcar cu ideea că tare-i bine să avem mai multe cuţite bune la îndemână.
https://bonchef.ro/cum-sa-tai-marunt-o-ceapa/478/MozaicCeapă,Sfaturi,Tehnici,VideoZiceţi că ştiţi? Ei, probabil că da, însă nu cred că filmuleţul de mai jos o să vă strice la ceva. Fiindcă întotdeauna e interesant să vedem cum procedează profesioniştii (în cazul de faţă, Marc Bauer, Master Chef la French Culinary Institute) şi, spre deosebire de show-urile TV, unde...Marius CristianMarius Cristianmcristian@gmail.comContributorBonChef.ro | Arta mesei