Ingrediente:

4 castraveți, 100 gr brânză feta, 2 felii pepene verde, ½ ceapă roșie tocată, 1 ceașcă măsline, sare, sucul unei lămâi, ulei

Preparare:

Se spală castraveții și se taie felii subțiri iar pepenele și brânza feta se taie cuburi. Într-un bol se amestecă măslinele, feliile de castraveți, pepenele și brânza, și se dă totul la frigider pentru 10 minute.

Într-un borcan se toarnă suc de lămâie, ulei și sare și se amestecă bine. Se scoate bolul cu salata din frigider, se adaugă ceapa tocată, se toarnă dressingul din borcan și se servește.

Mădălina BejenariuReţeteBrânză,branza feta,pepene,SalatăIngrediente: 4 castraveți, 100 gr brânză feta, 2 felii pepene verde, ½ ceapă roșie tocată, 1 ceașcă măsline, sare, sucul unei lămâi, ulei Preparare: Se spală castraveții și se taie felii subțiri iar pepenele și brânza feta se taie cuburi. Într-un bol se amestecă măslinele, feliile de castraveți, pepenele și brânza, și...