Sauvignon Blanc Avincis 2010
Vinul.Ro acorda titlul de „Vinul acestei saptamani” celui mai nou Sauvignon Blanc din Dragasani! Doamnelor si domnilor, Sauvignon Blanc Avincis, recolta 2010 (13% vol. alc., sec)!
Este un vin mineral, viu si direct, in care abunda notele de citrice, soc si carcei de vita de vie, cu unele subtonuri de violete si flori de salcam. Aciditatea ridicata merge in tandem cu nota minerala, de calcar, ce are o importanta contributie din punct de vedere structural. Prima senzatie gustativa pleaca spre gustul de piersica alba, dupa care aduce mar verde, pe final devenind usor condimentat. Vinul urmareste o linie aproape rustica, traditionala, cu slefuiri elegante, care ii dau complexitate.
Pentru cei dornici sa-l deguste, o prima aparitie pe piata bucuresteana a Sauvignonului Blanc Avincis 2010 va avea loc in cadrul proiectului „Vara in alb”, campanie de promovare a consumului de vin, ce se desfasoara in perioada 9-24 iulie, in mai multe locatii din Bucuresti.
https://bonchef.ro/sauvignon-blanc-avincis-2010/3660/VinuriVinVinul.Ro acorda titlul de „Vinul acestei saptamani” celui mai nou Sauvignon Blanc din Dragasani! Doamnelor si domnilor, Sauvignon Blanc Avincis, recolta 2010 (13% vol. alc., sec)! Este un vin mineral, viu si direct, in care abunda notele de citrice, soc si carcei de vita de vie, cu unele subtonuri de...Răzvan AvramRăzvan Avramrazvan@avram.roContributorBonChef.ro | Arta mesei