Ingrediente:

3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tocată, 1 cățel usturoi sfărâmat, 1 ardei iute tocat, 1 morcov tăiat cuburi, 1 legătură țelină tocată, ½ kg roșii tocate, 6 căni supă de pui, 1 cană piure de dovleac, 1 linguriță sare, 1/3 cană boabe quinoa, 3 căni boabe de fasole negre fierte, 2 căni boabe de porumb fiert, ½ ceașcă pătrunjel tocat, piper proaspat măcinat, sare după gust

Preparare:

Într-o oală se pune uleiul la încins. Se gătește ceapa la foc mediu, până începe să se înmoaie. Se adaugă usturoiul și ardeiul iute și se gătește timp de 3 minute amestecând. Se adaugă apoi morcovul, țelina și roșiile și se gătesc 10 minute.

Se toarnă supa de pui și piureul de dovleac, se sărează și se aduce totul la fierbere. Când începe să fiarbă supa, se adaugă boabele de quinoa, se micșorează focul și se lasă să fiarbă 15 minute.

Se adaugă boabele de fasole, porumbul și pătrunjelul, se lasă să fiarbă 10-15 minute, și se servește cu piper proaspăt macinat. Se mai adaugă sare dacă este necesar.

Mădălina BejenariuReţetefasole,fasole negre,Legume,porumb,Roşii,SupăIngrediente: 3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tocată, 1 cățel usturoi sfărâmat, 1 ardei iute tocat, 1 morcov tăiat cuburi, 1 legătură țelină tocată, ½ kg roșii tocate, 6 căni supă de pui, 1 cană piure de dovleac, 1 linguriță sare, 1/3 cană boabe quinoa, 3 căni boabe...