Ingrediente

O ceapa, o lingura unt, 1kg rosii, 1 l apa, 2 linguri orez, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare

Se curata si se taie marunt ceapa, si se pune la calit impreuna cu untul. Cand este gata, se adauga rosiile taiate felii, peste care se toarna apoi apa, preferabil calda. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Cand supa este fiarta, se trece prin sita, apoi se adauga orezul, si sa da din nou la foc, aproximativ 10 minute. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se presoara verdeata si se ia de pe foc.

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,Orez,Roşii,SupăIngrediente O ceapa, o lingura unt, 1kg rosii, 1 l apa, 2 linguri orez, o legatura patrunjel, sare, piper Preparare Se curata si se taie marunt ceapa, si se pune la calit impreuna cu untul. Cand este gata, se adauga rosiile taiate felii, peste care se toarna apoi apa, preferabil calda. Se...