Sorin-Mierlea-BonChef

InfoCons, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Bonchef a stat de vorba cu Sorin Mierlea, presedintele InfoCons, pentru a afla ce conţin, de fapt, anumite produse alimentare. Pentru cititorii nostri, Sorin are urmatorul mesaj:

“Ajutaţi-ne să educăm consumatorii din România să devină cu adevărat consumatori europeni. Să reuşim schimbarea mentalităţii consumatorului român din consumator pasiv în consumator activ adoptând “o9atitudine”! Şi să nu uităm că înainte de apartenenţa socială, sexuală, religioasă, politică, etc avem cu toţii un numitor comun – suntem consumatori şi depinde de fiecare din noi să fim cu adevărat parteneri egali ai pieţei şi mai ales să avem un cuvânt de spus. Votăm cu fiecare alegere, cu fiecare produs sau serviciu achiziţionat! Dar votăm în cunoştinţă de cauză? Suntem informaţi corect? Suntem educaţi pentru piaţa concurenţială, pentru piaţa liberă? Ştim să alegem? Ştim să decidem? Împreună Putem! Împreună devenim puternici şi mai ales respectaţi! Fiţi alături de noi!”

Emisiunea BonChef.ro se difuzează zilnic pe B1 TV, de luni şi până vineri, la 9:50 şi 16:50 (în reluare).

BonChefOpiniiInfoCons, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori. Bonchef a stat de...