Cele mai bune restaurante din România au fost premiate în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Premiilor Food & Bar Magazine, eveniment desfăşurat pe 4 noiembrie şi care a reunit în Grand Ballroom de la JW Marriott figuri importante ale industriei HoReCa. Cel mai premiat participant a fost restaurantul “Caru’ cu bere”, care a câştigat trei distincţii.
Pentru desemnarea câştigătorilor, Food & Bar Magazine a folosit un panel controlat de persoane din diverse domenii de activitate. Aceştia şi-au exprimat preferinţele pe site-ul creat special pentru acest eveniment, unde au avut acces o singură dată folosind un cod secret.

Iată şi rezultatele:

Câstigatorii Premiilor FOOD & BAR 2010, ediţia a III-a
1.Cel mai bun restaurant
I. Caru’ cu bere
II. Casa di David
III. Keller Steak House
2. Cel mai bun restaurant cu specific românesc
I. Caru’ cu bere
II. La Mama
III. Cabana Vânătorilor
3. Cel mai bun restaurant cu specific străin
I. Mica Elveţie
II. Prime Steaks and Seafood
III. Casa Vernescu
4. Cea mai bună companie de catering
I.Privileg Catering
II. Ana Catering
III. Celebration Catering
5.Cel mai bun delivery / take away
I. Cuptorul cu lemne
II. Trenta Pizza
III. Jerry’s Pizza
6.Cel mai bun pub / bar
I. Hard Rock Cafe
II. Bordello’s
III. St. Patrick Irish Pub
7.Cea mai bună cafenea / ceainărie
I. Carturesti
II. Starbucks
III. Cafepedia
8. Cel mai constant restaurant
I. Taverna Sârbului
II. Caru’ cu bere
III. Trattoria “Il Calcio”
9.Cel mai bun restaurant nou deschis
I. Ristorante “Il Calcio”
II. La Cantine de Nicolai
III. Divan
10.Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine
I.Trenta Pizza
Alexandra HolhoşŞtiriCaru cu Bere,Food&Bar Magazine,HoReCa
Cele mai bune restaurante din România au fost premiate în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Premiilor Food & Bar Magazine, eveniment desfăşurat pe 4 noiembrie şi care a reunit în Grand Ballroom de la JW Marriott figuri importante ale industriei HoReCa. Cel mai premiat participant a fost...