beer summitPoate aţi auzit (sau nu) că Barack Obama s-a întâlnit ieri la Casa Albă cu profesorul afro-american Henry Louis Gates şi cu poliţistul alb care l-a arestat în urmă cu câteva zile, pe numele său James Crowley. Dacă doriţi detalii, le găsiţi, de pildă, aici, că pe noi nu ne interesează decât lucrurile cu adevărat interesante, şi anume ce fel de bere au băut participanţii.

Aşadar, după cum informează New York Post şi de la dreapta la stânga, Obama a băut Bud Light, sergentul Crowley avea în pahar Blue Moon, profesorul Gates a preferat Sam Adams Light şi, în fine, vicepreşedintele Joe Biden a făcut industria americană a berii de râs, optând pentru Buckler, o bere slab alcoolizată produsă de Heineken. O opţiune evident nepatriotică şi altminteri deja prezentă pe wikipedia, dar n-o să ne apucăm să comentăm chestia asta, nu?

Marius CristianMozaicBere,Blue Moon,Buckler,Bud,Heineken,Sam AdamsPoate aţi auzit (sau nu) că Barack Obama s-a întâlnit ieri la Casa Albă cu profesorul afro-american Henry Louis Gates şi cu poliţistul alb care l-a arestat în urmă cu câteva zile, pe numele său James Crowley. Dacă doriţi detalii, le găsiţi, de pildă, aici, că pe noi nu...