Ingrediente:

400 gr creveți decojiți, sare grosieră, 8 linguri ulei de măsline, 3 căței mari de usturoi, fin tocați, 1 ardei iute roșu, de preferință uscat, tăiat pe lungime, ½ lingurița boia de ardei(iute amestecată cu dulce), pătrunjel tocat.

Preparare:

Se spală și se usucă bine creveții și se presară sare peste ei, lăsându-se la temperatura camerei 10 minute. Într-o cratiță mică se încălzește uleiul și se adaugă peste el usturoiul și ardeiul iute. Când usturoiul devine auriu, se adaugă creveții și se gătesc la foc mediu 2-3 minute. Când creveții sunt gata,presărați boia de ardei și pătrunjel și serviți imediat.

Mădălina BejenariuReţetecreveti,Fructe de mare,tapasIngrediente: 400 gr creveți decojiți, sare grosieră, 8 linguri ulei de măsline, 3 căței mari de usturoi, fin tocați, 1 ardei iute roșu, de preferință uscat, tăiat pe lungime, ½ lingurița boia de ardei(iute amestecată cu dulce), pătrunjel tocat. Preparare: Se spală și se usucă bine creveții și se presară sare peste...