Delicii românesti la Bellaria
Joi, 11 iunie, ora 18.00 la restaurantul Rustic a hotelului Bellaria (fost Onyx), are loc cea de-a doua zi a “Revolutiei Plescoi” la Iasi. Oaspetii acestei seri vor participa la un veritabil “maraton gastronomic” cu produse traditionale romanesti. Masa va incepe cu un platou romanesc (carnati de Plescoi, babic de Plescoi, pastrama zvantata de oaie, carnati afumati de oaie, chisca, cas proaspat, urda, ceapa verde, castraveti) va continua cu un platou rustic (pulpe de pui, ceafa si muschiulet la gratar, chiftelute, cartofi rondele prajiti, salata de sezon) si se va incheia cu un desert traditional (coltunasi, turte taranesti). Acest regal culinar va fi stropit cu vin alb si rosu la carafa dar si cu tuica.
Cu acest prilej magazinul “Good Point” si revista Vinul.Ro prezinta “vinuri romanesti cu care rar te intalnesti”. Cezar Ioan (editorul revistei Vinul.Ro) explica criteriile de selectie: exista o serie de vinuri care nu ajung niciodata in rafturile supermarketurilor. Exista alte vinuri pentru care nu se poate face publicitate “mare”, deoarece lotul este “mic”. Exista si vinuri care, pur si simplu, sunt realizate de foarte putin timp si nu au ajuns, inca, sa fie “introduse” in societate.
Nu in ultimul rand, atmosfera va fi insufletita de cativa invitati-surpriza cu povestile si cantecele lor.
Participarea se face in baza unui bilet in valoare de 75 RON, iar deviza serii este: “mancarea, bautura si voia buna sunt incluse in pret, nici un leu in plus!”
Mai multe informaţii puteţi obtine direct de la magazinul “Good Point”, telefon 0232-244.423.
https://bonchef.ro/delicii-romanesti-la-bellaria/48/EvenimenteJoi, 11 iunie, ora 18.00 la restaurantul Rustic a hotelului Bellaria (fost Onyx), are loc cea de-a doua zi a 'Revolutiei Plescoi' la Iasi. Oaspetii acestei seri vor participa la un veritabil 'maraton gastronomic' cu produse traditionale romanesti. Masa va incepe cu un platou romanesc (carnati de Plescoi, babic...Răzvan AvramRăzvan Avramrazvan@avram.roContributorBonChef.ro | Arta mesei