bioPrimele două magazine au apărut deja în Bucureşti, pe strada George Călinescu, numărul 4, şi în Complexul Comercial Feeria din Băneasa.

„Sunt primele două magazine din, estimăm noi, un total de patru în Bucureşti, după care vom începe expansiunea în provincie“, a declarat Gabriela Mătăchescu, managing partner Biogood.

În premieră pe piaţa românească, cumpărătorii vor găsi carne proaspătă şi congelată de pui, curcan, vită şi porc, fel de fel de mezeluri, file de peşte şi fructe de mare congelate. Toate certificate ecologic de organisme internaţionale, o garanţie că animalele de la care provin nu au fost îndopate cu hormoni de creştere, antibiotice şi furaje contaminate cu chimicale de sinteză sau obţinute din organisme modificate genetic.

La Biogood se găsesc şi lactate, brânzeturi, legume congelate sau la borcan, paste făinoase integrale, făinuri, seminţe, cereale, dulceţuri, ceaiuri, biscuiţi, dulciuri, condimente, sosuri, sucuri, vinuri şi multe alte bunătăţi fără chimicale, anunţă Jurnalul Naţional.

„Cu excepţia unei game de sucuri, a ouălelor şi a unui brand de vin românesc, nu cred că mai avem în reţea vreun brand comercializat de altcineva pe piaţa autohtonă“, a precizat Gabriela Mătăchescu.

Marius CristianŞtiriBio,Ecologie,Magazine,SanatatePrimele două magazine au apărut deja în Bucureşti, pe strada George Călinescu, numărul 4, şi în Complexul Comercial Feeria din Băneasa. „Sunt primele două magazine din, estimăm noi, un total de patru în Bucureşti, după care vom începe expansiunea în provincie“, a declarat Gabriela Mătăchescu, managing partner Biogood. În premieră pe...