Ingrediente:

750 ml vin rosu, 2 cani suc de lamaie, 2 cani suc de portocale, 1/2 cana miere de albine, 1 cana rom alb, o portocala taiata felii subtiri, o lamaie taiata felii subtiri

Preparare:

Intr-o carafa mare puneti felii de portocale si felii de lamaie taiate subtire, peste care turnati vinul rosu, sucul de lamaie, sucul de portocale si mierea de albine. Amestecati pana cand mierea de albine se topeste complet. Adaugati apoi o cana de rom alb, si cateva felii subtiri de portocale si lamaie. Dati la rece pentru cateva ore carafa, pentru a se intrepatrunde aromele.
Se serveste cu gheata si felii de portocale si lamaie  foarte subtiri.

Mădălina BejenariuMozaicCocktail,SangriaIngrediente: 750 ml vin rosu, 2 cani suc de lamaie, 2 cani suc de portocale, 1/2 cana miere de albine, 1 cana rom alb, o portocala taiata felii subtiri, o lamaie taiata felii subtiri Preparare: Intr-o carafa mare puneti felii de portocale si felii de lamaie taiate subtire, peste care turnati vinul...