Ingrediente:

4 bucati de macrou, 4 dovlecei, 6 rosii, o legatura de ceapa verde, 4 catei de usturoi, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, busuioc uscat, usturoi verde, smantana.
Preparare:
Bucatile de macrou se eviscereaza, li se taie cozile si capetele, se spala bine cu apa rece, se presara sare si se pun intr-un castron.

Dovleceii se spala se taie rondele, se presara sare si se lasa sa stea zece minute.

Rosiile se spala, si se taie rondele subtiri si se pun intr-un castron.

Se toarna putin ulei intr-o tava, se asaza bucatile de macrou, feliile de dovlecei, ceapa si usturoiul, tocate marunt, se condimenteaza si se toarna o cana de apa.

Se introduce tava in cuptor si se lasa 20 de minute. Se asaza rondelele de rosii, se condimenteaza, se adauga apa, daca mai este nevoie, si se introduce din nou in cuptor.

Se mai lasa 20 de minute, se lasa sa se raceasca cinci minute in tava, apoi se servesc.

Mădălina BejenariuReţeteMacrou,Peste,RoşiiIngrediente: 4 bucati de macrou, 4 dovlecei, 6 rosii, o legatura de ceapa verde, 4 catei de usturoi, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, busuioc uscat, usturoi verde, smantana. Preparare: Bucatile de macrou se eviscereaza, li se taie cozile si capetele, se spala bine cu apa rece, se presara sare si se pun intr-un castron. Dovleceii se spala se taie rondele, se presara sare si se...