Ingrediente:

o ceapa medie, o lingura ulei, un cub mic unt, boia, sare, piper, o cana orez, somon fume, patrunjel tocat, doua oua fierte, jumatate de lamaie.

Pentru prepararea acestui pilaf se caleste o ceapa in ulei si unt, peste care se adauga boia, sare si piper. Cand este gata ceapa, se adauga o cana de orez si doua trei cani de apa, se acopera si se lasa la fiert.

Somonul fume se taie fasii, se toaca patrunjel, ouale fierte se taie cuburi mari, se stoarce lamaia si se amesteca totul intr-un bol mare, impreuna cu orezul fierbinte.

Mădălina BejenariuReţeteOrezIngrediente: o ceapa medie, o lingura ulei, un cub mic unt, boia, sare, piper, o cana orez, somon fume, patrunjel tocat, doua oua fierte, jumatate de lamaie. Pentru prepararea acestui pilaf se caleste o ceapa in ulei si unt, peste care se adauga boia, sare si piper. Cand este gata ceapa,...