Ingrediente

1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură apă, piper, 1 ceapă mică roșie fin tocată, 1 lingură mentă tocată, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură pătrunjel tocat

Preparare

Se așază castraveții tocați cuburi într-o strecurătoare, se presară sare și se lasă cam 30-45 min la scurs.

Brânza feta se mărunțește într-un bol și se amestecă împreună cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, apa și puțin piper negru, proaspăt măcinat.

După ce s-au scurs castraveții se amestecă împreună cu ceapă, mărar, pătrunjel și mentă și se încorporează împreună cu brânza feta, formând o cremă. Se mai adaugă sare după gust dacă este necesar.

Se servește cu pâine prăjită.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,Salată
Ingrediente1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură apă, piper, 1 ceapă mică roșie fin tocată, 1 lingură mentă tocată, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură pătrunjel tocatPreparareSe așază castraveții tocați cuburi într-o...