Ingrediente

150 gr trufe, 200 gr masline verzi in ulei, paste, o legatura patrunjel, 2 catei usturoi, ulei de masline, sare, piper

Preparare

Se taie marunt maslinele, trufele se taie cuburi mici si se pun intr-un castron.  Se spala patrunjelul, se curata usturoiul si se taie totul marunt si se adauga peste ciupercile si maslinele tocate. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ulei de masline pentru a obtine un sos, se acopera si se da la frigider pentru o ora.

Inainte de servire se fierb pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se amesteca cu sosul de trufe si masline.

Mădălina BejenariuReţeteCiuperci,culinar,gastronomie,mancare,Paste,TrufeIngrediente 150 gr trufe, 200 gr masline verzi in ulei, paste, o legatura patrunjel, 2 catei usturoi, ulei de masline, sare, piper Preparare Se taie marunt maslinele, trufele se taie cuburi mici si se pun intr-un castron.  Se spala patrunjelul, se curata usturoiul si se taie totul marunt si se adauga peste...