Ingrediente

6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural

Preparare

Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore.

După cele 12 ore, feliile de napi și sfeclă, împreună cu apa lăsată se pun într-un borcan. Se adaugă peste ele 2 căni de oțet natural și apă călduță, atât cât sa se umple borcanul.

Se pune borcanul într-un loc însorit, și în 2-3 zile napii sunt murați.

Mădălina BejenariuReţeteMuraturi,napiIngrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp...